Wat krijg ik?

Wat krijg ik?

Contact

Contact

Neem contact met ons op voor jouw app. Mail ons je logo*, je website*, geef kort aan wat je met je app wilt bereiken en je telefoonnummer. Eventueel al de basisfuncties die je in je app wilt.

* indien aanwezig

Aan de slag

Aan de slag

Wij gaan aan de slag met jouw app. We zullen je even kort bellen om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Binnen 2 weken ontvang je van ons een URL met jouw app.

Besluit

Besluit

Als je akkoord bent de aanbieding en het prototype van de app, dan volgt de factuur. Nadat we jouw betaling hebben ontvangen gaan we de app in de google play store (Android) en de appstore (Apple) zetten.

App

App

Nu jouw app beschikbaar is in de appstore (Apple) en google play store (Android) kan jouw doelgroep de app downloaden. De webvariant van je app blijft ook beschikbaar.

CMS systeem

CMS systeem

Je krijgt een eigen besturingsysteem voor je app. Hiermee kun je functies die je hebt gekozen besturen. Bijvoorbeeld pushberichten versturen, nieuwsberichten aanmaken of producten toevoegen aan je prijslijst.

Statistieken

Statistieken

En dan is het tijd om te leren. Hoe gebruiken jouw klanten jouw app? Welke pagina’s worden goed bezocht? Welke pushberichten worden goed gelezen? Met behulp van de statistieken kun je jouw app optimaliseren.

pijl3