Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik betalen?

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt alleen als je conform de samen gemaakte afspraken akkoord gaat als klant en de opdracht geeft aan Proworks Media Factory. Vervolgens ontvang je de eerste factuur voor het maken van de App. Pas als het prototype akkoord is bevonden en de eerste factuur is betaald, bieden we de App aan bij Apple en Google. Vanaf dat moment gaat de jaarlijkse facturatie lopen.

Wat kost het?

Wat kost het?

Een basisapp met de functies Nieuwspagina, Agenda, Standaardpagina en Contactformulier in je eigen kleuren kost € 299 per jaar.

Wil je meer functies gebruiken? Dan rekenen wij eenmalig € 299 voor het opmaken van een App (*fair use). Daarna betaal je € 840 per jaar (omgerekend € 70 per maand). Deze prijzen zijn exclusief b.t.w.

*fair use: Mocht het zo zijn dat voor jouw app exceptioneel veel werk verricht moet worden dan worden hiervoor aanvullende kosten in rekening gebracht. Natuurlijk bespreken we dat vooraf.

Opzeggen?

Opzeggen?

Ook heel gemakkelijk! Je abonnement kun je, afhankelijk van je contract, per maand of per jaar opzeggen zonder boete of verdere verplichting. Stuur gewoon een mailtje naar informatie@proworks.nl en we helpen je verder.

* Maandabonnementen stoppen m.i.v. de volgende maand
* Jaarabonnementen stoppen m.i.v. het volgende jaar

pijl3