Tarieven

Tarieven

Basis

Basis

Een basisapp met de functies Nieuwsberichten, Agenda, Standaardpagina en Contactformulier in je eigen kleuren kost € 299 per jaar.
Ideaal voor bijvoorbeeld jaarlijkse evenementen zoals de dorpsbraderie of carnaval. Maar ook voor een snackbar die de menulijst wil tonen en een knop waarmee je de eigenaar direct kunt opbellen.

Top

Top

Hier mag je ongelimiteerd kiezen uit de functies die beschikbaar zijn. Wij rekenen eenmalig € 299 voor het opmaken van een App (*fair use). Daarna betaal je € 840 per jaar (omgerekend € 70 per maand). Deze prijzen zijn exclusief b.t.w.

*fair use: Mocht het zo zijn dat voor jouw app exceptioneel veel werk verricht moet worden dan worden hiervoor aanvullende kosten in rekening gebracht. Natuurlijk bespreken we dat vooraf.

Wanneer moet ik betalen?

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt alleen als je conform de samen gemaakte afspraken akkoord gaat als klant en de opdracht geeft aan Proworks Media Factory.

“Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. We sturen ze bij iedere aanbieding mee. Ze zijn ook altijd onder op onze webpagina te vinden”

Vervolgens ontvang je de eerste factuur voor het maken van de App. Pas als het prototype akkoord is bevonden en de eerste factuur is betaald, bieden we de App aan bij Apple en Google. Vanaf dat moment gaat de jaarlijkse facturatie lopen.

pijl3