Social media huisregels

Social media huisregels

Social media huisregels

Proworks Media Factory is aanwezig op Facebook, Twitter en nog een aantal andere social media platforms. We vinden dit een uitstekende plek om verhalen van Proworks Media Factory met onze klanten te delen en zo in gesprek te zijn met onze fans. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen, klachten, ideeën en alles wat je graag met Proworks Media Factory wilt bespreken.

Om het gezellig en beschaafd te houden op onze platformen hebben we een aantal huisregels die gelden voor alle social media kanalen van Proworks Media Factory. We vragen je vriendelijk om je hieraan te houden.

Ga netjes met elkaar om. Bedreigen, schelden, hatelijk gedrag en kwetsen is onnodig. Dit kunnen we dan ook niet accepteren en Proworks Media Factory modereert hier dan ook op. Proworks Media Factory behoudt zich het recht voor om iedere post of bericht dat we niet relevant, ongewenst of ongepast vinden te verwijderen. Bij herhaaldelijk onwenselijk gedrag kan Proworks Media Factory besluiten om je als gebruiker te bannen van ons platform.

Respecteer elkaars privacy en mening.

Ben je actief op een social platform van Proworks Media Factory en heb je het idee dat Proworks Media Factory een kwetsend of ongepast bericht over het hoofd heeft gezien? Laat het ons dan vooral weten. Dit kan via het platform zelf of via onze website (contact).

We waarderen feedback op Proworks Media Factory, onze producten, medewerkers en diensten enorm. We luisteren graag en proberen hier altijd wat mee te doen. Houd er wel rekening mee dat ondanks het feit dat Proworks Media Factory een bedrijf is, er gewoon mensen werken. Houd klachten of opmerkingen richting onze medewerkers dan ook gepast en beschaafd.

Proworks Media Factory  kan deze huisregels op ieder moment bijwerken of aanpassen.